LG

Treći Google Nexus ipak iz Samsunga

Prije nekoliko tjedana, pisali smo o trećoj generaciji Nexusa, prestižnog telefona iz Googlea. Danas vam donosimo nove informacije, a najbitnija je da će proizvođač ipak biti Samsung.

Prvi put kada smo pisali o trećem Google Nexusu, spomenuli smo da bi proizvođač mogao biti LG ili, vjerojatnije, HTC. Najnovije glasine demantiraju to i navode nas da bi proizvođač mogao biti Samsung.

Koje su to glasine? Znamo da će novi Nexus imati 720p HD zaslon, ali nismo znali da će to biti Super AMOLED HD, karakterističan za vodeće Samsungove pametne telefone. Prema tome, HTC i LG otpadaju kao mogući proizvođači.

Prijašnje glasine su tvrdile da će u uređaju kucati OMAP-ov 4460 procesor. Međutim, ako je Samsung uistinu proizvođač, sumnjamo da će koristiti tuđe procesore pošto su njihovi vlastiti procesori itekako moćni (npr. procesor u Galaxy S2).

Saznali smo još jednu novost. Novi Nexus, koji će predstaviti Android Ice Cream Sandwich, zvati će se Google Nexus Prime.

Kako god, možemo očekivati puno glasina za “Prime”. Nadamo se popisu specifikacija, a i pokoja fotografija ne bi bila na odmet.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh