Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

MWC: Sony Ericsson najavio XPERIA Play, Neo i Pro

Mobile World Congress u Barceloni je danas započet sa predstavljanjem mnogih uređaja, a novosti započinjemo sa vijestima iz Sony Ericssona – najavom XPERIA Play, Neo i Pro uređaja.

Sony Ericsson XPERIA Play dolazi sa 4″ FWVGA zaslonom (rezolucija 480 x 854 piksela). Operacijski sustav je 2.3 Gingerbread sa sučeljem posebno prilagođenim gamingu. Kao što je bilo očekivano, XPERIA Play ima klizne igraće kontrole te pojedina područja osjetljiva na dodir. Procesor je 1 GHz Snapdragon. Tu je i posljednja Adreno grafička jedinica koja pruža 60 fps-a u 3D video igrama. Dimenzije uređaja iznose 119x62x16 mm, a težina je 175 g. Kamera je od 5 megapiksela, a u kutiji s uređajem dobivate i microSD karticu od 8 GB.

Sony Ericsson XPERIA Play je prvi uređaj s PlayStation certifikatom. Proizvođači kao Sony Computer Entertainment, Electronic Arts, Gameloft, Namco i drugi će izrađivati sadržaje za ovaj uređaj. Pitate se kada će biti dostupan u inozemstvu? Američki Verizon će je sklopio ugovor sa Sony Ericssonom i započet će prodaju već u ožujku. Novu reklamu za Play možete vidjeti na ovom linku.

Sony Ericsson XPERIA Neo je dosta sličan Arcu. Dolazi sa malim 3.7″ FWVGA zaslonom, iako je imenovan kao “Reality Display” sa Bravia Mobile Engineom. Površina je otporna na ogrebotine. XPERIA Neo ima kameru od 8 MP (Exmor R jedinica) sposobnu za HD video snimanje. HDMI utor možete spojiti na veliki HDTV zaslon, a isto je moguće bežično putem DLNA. Neo je pokretan sa jedno-jezgrenim Qualcomm MSM8255 Snapdragon procesorom od 1 GHz. Operacijski sustav je također Gingerbread. Težina uređaja j 126 grama, dimenzije su 116x57x13 mm. Priložena u paket je i microSD kartica od 8 GB.

Sony Ericsson XPERIA Pro se može usporediti sa upravo spomenutim Neo-om. Odnos između njih je isti kao između XPERIA Mini i XPERIA Mini Pro. QWERTY Android uređaj s 3.7″ FWVGA Reality zaslonom otpornim na ogrebotine. Qualcomm MSM8255 Snapdragon procesor od 1 GHz kuca i u ovom mobitelu. Klizna QWERTY tipkovnica sa četiri reda tipki, dimenzije od 120x57x13.5 mm i težina od 140 grama su preostala obilježja.Sličnosti između Pro i Neo mobitela se nastavljaju – Pro koristi Exmor R senzor (vjerojatno 8 MP), ima HDMI port, DLNA i microSD karticu od 8 GB.

Sony Ericsson XPERIA Pro će biti dostupan u prvom kvartalu 2011. Sony Ericsson XPERIA Neo će izaći krajem drugog kvartala.


Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Novosti

Google je odlučio ubaciti Meet kao posebnu i poprilično veliku tipku u donjem dijelu Gmail sučelja.

Oglašavanje