Novosti

Nadogradnja za Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson je upravo izdao nadogradnju za Xperia X10 mobitel, nekadašnji vodeći SE smartphone. Oni koji su se nadali Gingerbreadu ostati će malo razočarani, ali samo nakratko. Nadogradnja uvodi mnogo promjena koje će poboljšati performanse vaših mobilnih ljubimaca.

Nova verzija softvera dolazi pod brojem 2.1.B.0.1 i u prvom redu podiže odaziv zaslona i opće performanse uređaja, a promjene najviše do izražaja dolaze u Timescapeu. Navodno je povišena i snaga signala i kvaliteta zvuka prilikom telefoniranja. Prebacivanje iz 2G u 3G mrežu je brže, a brža je i uspostava poziva.

Neki korisnici priopćuju da baterija sada duže traje. Dodana je integracija za glasovno pretraživanje (search bar, browser, itd).

Veća promjena je šira dostupnost multi-toucha. X10 je u ranijoj nadogradnji dobio podršku za multi-touch, ali do sada je opcija bila dostupna u samo nekolicini aplikacija. Sada je podrška gotovo sveobuhvatna.

Što se tiče vizualnog izgleda, Sony Ericsson je unio manje promjene kod prikaza notifikacija, statusa i drugih dijelova sučelja.

Nestrpljivo čekamo nadogradnju na Gingerbread.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh