Sony

Nova Android ažuriranja za Xperiu P, E dual te Xperiu Go

Sony je nedavno objavio da će njihovi modeli Xperia P, Xperia go i Xperia E dual smartphonei dobiti novi Android update, verziju 4.1 Jelly Bean. Sony navodi da je implementacija postupan proces i da će se ažurirati tijekom ovog i sljedećeg mjeseca pa će dostupnost varirati s obzirom na regiju.

Sony je također napomenuo da su sljedeći na listi modeli Xperia S, Xperia SL, Xperia ion i Xperia Acro S i oni će svoje Jelly Bean ažuriranje dobiti od kraja svibnja.

Također su rekli da su namjeravali ažurirati svoje smartphone s Androidom 4.1 Jelly Bean još u prosincu prošle godine. Prema originalnom planu, Sony već mjesec dana kasni s ažuriranjem Xperie P i Xperia go, jer je originalno planirano ažurirati ih krajem ožujka.

Ipak, Xperia T i Xperia Jahead su svoja ažuriranja dobila prema planu.

Sve promjene koje donosi Android 4.1 Jelly Bean na Xperiu P, Xperiu go te Xperiu E dual su navedene ispod.

Novije i bolje verzije Sony Media aplikacija: WALKMAN, album i filmovi

Ovaj način omogućuje vam da izvučete maksimum iz vaše baterije kada ju trebate. Vaš mobitel zna kada je vaš zaslon isključen i tada gasi sve aplikacije koje ne trebate i automatski ih pali natrag kada se zaslon uključi.

Produljen vijek trajanja baterije sa „Stamina“ načinom

Ovaj način omogućuje vam da izvučete maksimum iz vaše baterije kada ju trebate. Vaš mobitel zna kada je vaš zaslon isključen i tada gasi sve aplikacije koej ne trebate i automatski ih pali natrag kada se zaslon uključi.

Još bolji i fleksibilniji zaslon

Obnovljeni početni zaslon za upravljanje widgetima, aplikacijama i prečacima. Do 7 prozorskih okna, widgeta koji automatski prilagođavaju svoju veličinu daju vam potpuno fleksibilnost u kreiranju točno onakvog sučelja kojeg želite s nekoliko jednostavnih dodira.

Google Now donosi vam sve najnovije informacije u pravo vrijeme

Kombinirajući moć Googleove tražilice i profiliranja korisnika. Google Now vam pomaže u obavljanju dnevnih zadataka puno učinkovitije.

To su većinom one najznačajnije promjene. Vjerujem da svi koji posjeduju modele koji uskoro trebaju dobiti ažuriranje jedva čekaju na njih.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 6 studenoga, 2013 at 11:19 pm

    a za sony u?

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh