Sony

Nova verzija Sony Xperije

Novi mobilni uređaj Sony Xperija Z1f bit će predstavljena već početkom mjeseca siječnja u ostatku svijeta, dok u Japanu već ima svoje prve korisnike. Nakon predstavljanja nove Xperije, uređaj se vrlo brzo popeo na vrh ljestvice i postao jedan od najprodavanijih. Još nije predstavljeno ime za međunarodnu verziju, te se samo može nagađati ime.

images (4)

Njegov predhodnik Xperija Z1 bila je dobar “vjetar u leđa” za nove verzije. O Sony Xperija Z1f možemo reći kako je ona umanjena verzija Xperije Z1, ima 4.3″ 720p zaslon, Snapdragon 800 procesor, 16 GB raspoloživog prostora, 2GB RAM-a te 20.7 megapikselni fotoaparat. Njegov vanjski izgled također iznenađuje. S obzirom na jačinu hardwarea ne izostaje u praktičnosti. Nešto je manji od Xperije Z1, te prilagođen za svaki džep. To ne možemo reći i za cijenu ovog uređaja. Na stranom tržištu je cijena nešto veća nego Z1. Zanimljivo je reći da ovi Sony uređaji dolaze otporni na prašinu i vodu.

Ne sumnjamo da će ova idealna kombinacija praktičnosti i ugrađenih komponenti biti jedna od najtraženijih mobilnih uređaja čim dođu na svijetsko tržište.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh