Novosti

Sleepy Jack igra za Xperia Play mobitel

Sony Ericsson je najavio da SilverTree Media – nagrađivani kreatori komercijalne uspješnice Cordy – predstavljaju novu igru Sleepy Jack ekskluzivno za Xperia PLAY mobitel.

U ovoj arkadnoj igri igrači vode Sleepy Jacka kroz uzbudljivo putovanje kroz njegove snove. Svake noći kada Sleepy Jack zaspe, njegova mašta preuzme kontrolu i omogućava igračima da koriste njegov rocket pack za putovanja, sakupljanja, izbjegavanja i pucanja kroz njegove lude snove.

Sleepy Jack je još prilikom predstavljanja na E3 ranije ove godine prepoznat kao Android igra koja će postati hit. Prikazan je u Beta fazi na Gamescomu u Kolnu u kolovozu, gdje su njegova odlična grafika, super razrađeni likovi te zarazna igrivost oduševili sudionike događaja.

Tim Harrison, direktor odjela za marketing i strategiju Sony Ericssona, izjavio je: “SilverTree Media je stvorila neke od najuzbudljivijih i najinovativnijih naslova za Android, počevši s igrom Cordy, a sada sa Sleepy Jackom. Ovaj najnoviji dodatak našem sve većem Xperia PLAY portofoliju igara kombinira odličnu grafiku i odličnu igrivost te će se dokazati kao popularan naslov za sve gamere.”

Neo Smith, CEO SilverTree Media, rekao je: “Naporno smo radili na nastavku igre Cordy” i ne možemo dočekati da se gameri počnu igrati. Nadamo se da će uživati u Sleepy Jacku onoliko koliko smo mi uživali kreirajući ga za Xperia PLAY.”

Xperia PLAY se pokazala kao odlična platforma za programere igara, s 80% korisnika koji igraju igre barem jednom dnevno (osam puta više nego na drugim vodećim smartphoneima). 75% preuzimanja su preuzimanja premium paid sadržaja, nasuprot maksimalnog prosjeka u industriji na drugim telefonima koji je 25%.

Igra Sleepy Jack se predstavlja ovaj tjedan i mjesec dana bit će ekskluzivno dostupan za Xperia PLAY naravno na Android Marketu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh