Sony

Službeno najavljeni modeli Sony Xperia M i Xperia M Dual Xperia M i Xperia M Dual

Sony je najavio dva nova člana obitelji Xperia u obliku Xperije M i Xperije M dual. Oba smartphonea su pakirana sa sličnim specifikacijama, ali je Xperia M dual, kao što ime kaže, dual-SIM smartphone.

Sony Xperia M i Xperia M dual imaju zaslon od 4 inča sa FWVGA rezolucijom. Smartphone se pokreće na dual-core procesoru od 1GHz i RAM memoriji od 1GB. Uređaj ima i 4GB interne memorije od kojih je 2.8GB dostupno korisnicima. Memorija se može dodatno proširiti do 32GB s eksternom microSD karticom.

Što se tiče kamere, na poleđini uređaja je kamera od 5 megapiksela i auto fokusom, as prednje strane se nalazi kamera sa 0.3 megapiksela. Oba uređaja imaju 1,750mAh bateriju i opcije povezivanja koje uključuju Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0 i NFC.

Sony Xperia M se pokreće na Android verziji 4.1 Jelly Bean dok će se Xperia M dual vjerojatno pokretati na Android verziji 4.2. Sony je istaknuo kako će se oba modela početi prodavati u trećoj četvrtini ove godine.

Sony Xperia M će biti dostupna u četiri boje – crnoj, bijeloj, ljubičastoj i zelenoj, dok će Xperia M biti dostupna u crnim, bijelim i ljubičastim bojama.
Iako još nema riječi o cijeni ovih uređaja očekuje se da će cijena biti normalne srednje vrijednosti kao nedavno lansirani model Xperia L.

Komentirajući lansiranje, Calum MacDougall, direktor marketinga Xperije u tvrtki Sony Mobile Communications je rekao, „Potrošači koji žele napraviti prve korake u obitelj Xperia smartphone trebali bi pogledati modele Xperia M i Xperia M dual Oba modela su dobila dio dokazane Sonyjeve inovacije i stručnost i perfektni su za one koji žele vrhunsku tehnologiju i iskustvo slično onome kao kod najboljih modela.“

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh