Novosti

Sony Ericsson LiveView mobitel sat

Mobiteli u obliku ručnog sata još uvijek nisu postali trend, međutim proizvođači svako malo lansiraju poneki novi uređaj iz te grupe. Tako je i Sony Ericsson najavio LiveView – mali Androidmobitel sa kojeg možete nositi kao sat ili ga jednostavno zakačiti za pojas (čak i za pojas za vezivanje u automobilu).

LiveView ima sve prednosti “ručnog mobitela-sata” a skoro nikakve nedostatke. Mjere Sony Ericsson LiveView su 35x35x11 mm, težina mu je 15 g a u paketu dolazi sa okvirom koji se poput štipaljke može zakačiti na željeni predmet i sa pojasom za ručni zglob sa kojim ga možete nositi poput sata.

Što se ekrana tiče, radi se o OLED ekranu veličine 1.3″ i rezolucije 128×128 pixela, Ekran je djelomično osjetljiv na dodir, odnosno ima 4 područja koje su osjetljive na dodir. Baterija bi pri normalnom korištenju trebala trajati 4 dana, što vjerojatno ne uključuje držanje upaljenog ekrana po cjeli dan.

Sony Ericsson LiveView je kompatibilan sa Anroid 2.0+ uređajima i to ne samo marke Sony Ericssona. Što se funkcije tiče ovaj mobitel-sat ima glazbeni player, može čitati sms poruke, Facebook i Twitter poruke, RSS feedove, ima kalendar i podsjetnik, te prikazuje vrijeme i datum.

No, to nije sve, na LiveView se mogu dodati i razne aplikacije o čemu brigu vodi LiveView Manager koji prati nove Sony Ericsson aplikacije kompatibilne sa ovim uređajem. Na primjer, aplikacija koja bi vam pomagala u navigaciji dok hodate ili trčite bi bila idealna za ovaj uređaj.

Sony Ericsson LiveView će se u trgovinama naći do kraja ove godine, a za sada još uvijek nije poznato kakva če mu biti cijena, a ni u kakvim će alternativnim bojama biti dostupan.

Tražili ste:

  • mobiteli u obliku sata (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh