Novosti

Sony Ericsson MT15 Hallon i LT15 Anzu

Na nekoliko neslužbenih sajtova procurile su informacije, slike i primjeri fotografija  snimljenih novim smartphone uređajima iz Sony Ericssona. Riječ je o MT15 (kodnog imena Hallon) i LT15 Anzu (tj. XPERIA X12 – o čemu je već bilo govora).

Ljubitelji Ericssonovi smartphonea izgleda će doći na svoje, jer oba uređaja dolaze sa impresivnim specifikacijama, nakon što je Sony Ericsson duže vremena bio “u zatišju”.

Odmah da napomenemo, Sony Ericsson MT15 Hallon sliči na XPERIA X12 Anzu, ali ima veću prednju kameru.

Slike Hallona su procurile preko Picasa albuma. Prema dostupnim podacima, slike su snimljene sa uređajem imena Sony Ericsson LT15. Glasine tvrde da je LT15 zapravo XPERIA X12 Anzu. Zašto je Anzu toliko zanimljiv? Zato što izvori navode da posjeduje kameru od nevjerojatnih 12 megapiksela. Primjeri iz Picasa albuma su samo 8 megapiksela tako da ili nisu snimani u najvećoj rezoluciji ili je LT15 novi, još neobjavljeni, uređaj, a ne Anzu.

Sonny Ericsson je inače već rezervirao nekoliko marketinških imena – XPERIA Arc, XPERIA Duo i XPERIA Neo. Možda će upravo LT15 doći na tržište s jednim od tih imena. Za očekivati je službene informacije na MWC (Mobile World Congress) u veljači sljedeće godine.

Daljnje glasine tvrde da LT15 i MT15 dolaze sa Android 2.3 verzijom. Korisnike trenutnih high-end Ericssonovih mobitela ova činjenica možda neće obradovati, jer postojeći uređaji još nisu dobili nadogradnje OS-a.

 

Izvor: GSMArena.com

 


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh