Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Sony Ericsson Xperia Duo – prvi dual-core SE smartphone?

Na Internetu se pojavila slika Sony Ericsson pametnog telefona koji bi mogao biti Sony Ericsson Xperia Duo – prvi dvo-jezgreni pametni telefon iz Sony Ericssona. Uređaj je prvotno najavljen u veljači sa ostatkom Xperia linije na Mobile World Congressu.

Ovo su samo nepotvrđene glasine sa kineskog bloga IT168, ali ako su slike istinite, mobitel izgleda jako dobro – sa zaslonom koji se proteže do rubova telefona, čime bi mogao biti veći od 4.2-inčnog zaslona kakav smo vidjeli na Sony Ericsson Xperia Arc. Zaslon bi mogao biti 4.3 ili čak 4.5 inča.

Na uređaju su vidljivi navigacijski gumbi sa Androida u obliku tanke kromatske linije, što je karakteristično za Xperiju. S obzirom na sve to, uređaj će vjerojatno imati Exmor-R senzor za kameru (koja bi mogla biti 8 MP), Sony Bravia Mobile Engine i druge odlike Xperije Arc.

Ovo su zasad samo nepotvrđene glasine, a kada bude službenih obavijesti, bit ćete obavješteni na vrijeme.


Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Oglašavanje