Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Sony Ericsson Xperia PLAY u Vipovoj ponudi

Sony Ericsson Xperia PLAY, kodnog imena Zeus, od sada je dostupan u Vipovoj ponudi. Ekskluzivni Sony Ericssonov pametni telefon namijenjen gamingu može biti vaš već za 9 kuna u okviru tarife “Bez limita 600”.

Cijena samog uređaja iznosi 4.499,00 kuna, što odgovara cijenama kakve smo do sada vidjeli u Vipu za tako ekskluzivne uređaje.

Da ukratko ponovimo, Sony Ericsson Xperia Play se temelji na Android 2.3 Gingerbreadu te je prvi ovakav uređaj sa PlayStation certifikatom te može pokrenuti raznovrsne PlayStation Suite video igre. Qualcommov procesor od 1 GHz, Adreno 205 grafička kartica i 512 MB RAM-a bez problema mogu pokretati zahtjevne igre, a 4-inčni zaslon nudi ugodan vizualni doživljaj.

Naravno, Xperia Play je poznata po svom “kontroloru” koji podsjeća na PlayStation joypad sa D-padom, iksićem, trokutićem, kvadratićem i kružićem, L i R tipkama na vrhu i svim ostalim karakterističnim obilježjima.

O Xperiji Play smo pisali još kada je najavljena, listu specifikacija sa slikama možete pronaći na našoj stranici, a dodatne opcije i tarife iz Vipove ponude nalaze se ovdje.


Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Novosti

Google je odlučio ubaciti Meet kao posebnu i poprilično veliku tipku u donjem dijelu Gmail sučelja.

Oglašavanje