Novosti

Tri nova Sony Ericsson Xperia telefona

Sony Ericsson je danas na Communicasia događaju u Singapuru predstavio tri nova pametna telefona iz Xperia obitelji – Xperia ray, Xperia active i Xperia txt. U nastavku pročitajte više o svakom od njih.

Sony Ericsson Xperia ray

Xperia ray je tanka 9.4 milimetra i teška 100 g. Unatoč malim dimenzijama, dolazi sa 3.3″ BRAVIA zaslonom FWVGA rezolucije (854 x 480 piksela). Auto-fokus 8.1 MP kamera dolazi sa Sonyu karakterističnim Exmor R senzorom. 

Ray ima samo 300 MB memorije za pohranu podataka, ali microSD karticom memoriju možete proširiti na 32 GB.

Uređaj će biti dostupan u četiri boje: crna, zlatna, bijela i ružičasta.

 

Sony Ericsson Xperia active

Ovaj uređaj je otporan na prašinu i tekućinu. Active je, kao što ime kaže, namijenjen aktivnim sportašima pa tako primjerice zaslon reagira na dodir čak i kada su vam prsti mokri ili znojni.

Xperia active je opremljena sa 1 GHz-nim Snapdragon procesorom i 3-inčnim Reality zaslonom (sa Mobile BRAVIA Engine). Rezolucija zaslona je 480 x 320 piksela. Sa stražnje strane nalazi se kamera od 5 megapiksela sa LED bljeskalicom i 720p video snimanjem. Nadalje, Xperia active ima 320 MB interne memorije proširive microSD karticom.

Uz Android 2.3 Gingerbread, Xperia active ima predinstalirano mnoštvo sportskih aplikacija.

 

Sony Ericsson txt

Posljednji od tri nova mobitela je Xperia txt. Txt je namijenjen korisnicima koje zanimaju društvene mreže i slanje tekstualnih poruka. U tu svrhu, txt je opremljen sa QWERTY tipkovnicom i nema zaslon osjetljiv na dodir. Detaljnije informacije o txt-u trenutno nisu dostupne.

 


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh