Ulefone

Armoru 2S pala cijena na 159,99 dolara, sad je puno prihvatljivija

Ulefone ima jaku prisutnost na europskom tržištu, i to nije nezasluženo. Najbolje rezultate u prošloj godini postigao je flagship T1 Premium, a sličan uspjeh donio im je i Power 3.

No, Ulefone ima još jednog asa u rukavu. To je Armor 2, a iz samog naziva može se iščitati da se radi o “oklopljenom”, otpornom smartfonu.

Zamjerka bi mogla biti cijena. S Ulefonom, to nekad zna biti zeznuto – često su za mrvu skuplji od konkurencije koja nudi smartfone vrlo sličnih specifikacija.

Armor 2 na Banggoodu trenutno košta 239,99 dolara.

Ulefone je ranije ovaj mjesec lansirao niskobudžetnu verziju Armora 2, Armor 2S, kako bi izišao u susret kupcima slabijeg imovinskog stanja. Na dan objave, cijena Armora 2S bila je 199,99 dolara, što mi se odmah učinilo previše. Iako je zadržan otporan i prilično intrigantan dizajn Armora 2, specifikacije su dosta niže.

Armor 2 s Helio P25 procesorom (2.6GHz) i memorijom podijeljenom na 6GB RAM-a i 64GB ROM-a dostiže svoj cjenovni rang. Armor 2S s procesorom MT6737 (1.35GHz), 2GB radne memorije i 16GB ROM-a, ne može opravdati iznos.

Trenutna cijena Armora 2S na Banggoodu je 159,99 dolara, što je puno prihvatljivije. Za više informacija o smartfonu, pogledajte službene stranice, u prilogu ostavljam i unboxing video by Ulefone. Jako mi se sviđa crveni USB kabel!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh