Ulefone

Baterija i hardver na testu za Ulefone Power 2 [VIDEO]

Promotivni kotač za Ulefone Power 2 snažno se okreće: matična kompanija upravo je objavila dva videa, kojima testira svoju uzdanicu i pokazuje njene sposobnosti.

Test baterije

Izdržljivost baterije testirana je na zanimljiv i praktičan način: mjerenjem potrošnje prilikom video-poziva aplikacijom Whatsapp. Ova je funkcija prilično popularna prvenstveno zbog cijene – koja je na nuli – no istovremeno prilično opterećuje bateriju telefona.

Dva su uređaja Power 2 podvrgnuta takvom testu u trajanju od trideset minuta, po isteku kojih se vidi kako su obojica potrošila 6% energetske zapremine baterije. Ako uzmemo u obzir da je zaslon dijagonale 5,5 inča i prikazuje sadržaj u Full HD rezoluciji, a baterija kapaciteta 6.050 mAh, dolazimo do (barem teoretskih) osam sati razgovora putem video-poziva. Nije loše, dapače.

Test hardvera

Pokretačka snaga ovog smartfona je Mediatekov čipset MTK6750T uz 4 GB radne memorije. Grafički podsustav čini Mali-T860, koji je kudikamo sretnije rješenje od slabašnog T720.

Pozamašna pohrana podataka osigurana je memorijom od 64 GB, koja se, zlu ne trebalo, može proširiti karticom od maksimalno 256 GB. Kamere također obećavaju, jer prednja ima senzor od 13 MP, a stražnja od 16 MP.

Ulefone Power 2 prodaje se na Aliexpressu za 169,99 dolara, uz što ćete dobiti dodatne opreme u vrijednosti od 40 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh