Ulefone

Hands-on video: Ulefone T2 Pro, prvi mobitel s Helio P70 procesorom

Krajem prošlog mjeseca počele su curiti informacije o svemu što nas čeka na nadolazećem Svjetskom kongresu mobilne tehnologije u Barceloni. Taj isti odvija se upravo ovih dana, i Ulefone je, kako je i najavljeno, predstavio novi smartfon s najnovijim MediaTekovim procesorom, Helio P70. Prije službenog lansiranja, Ulefone je po dobroj staroj tradici objavio hands-on video kako bi se svi zainteresirani, među njima i brojni potencijalni kupci, mogli informirati o ovom uređaju:

U videu možemo vidjeti da je Ulefone uspio iznijeti željeni dizajn: T2 Pro ima “zub” u zaslonu po uzoru na iPhone X, u koji su smješteni senzori. Zaslon je uspješno izveden od ruba do ruba na tri strane zaslona, a uglovi su mu ugodno zaobljeni. Osim toga, među vizualnim značajkama ističe se i zapanjujuće tanko kućište.

Što se najavljenog procesora tiče, Helio P70 je predstavnik srednjeg segmenta procesora i ima radni takt do 2,5GHz. Izrađen je 12nm FinFET tehnologijom i donosi AI s podrškom za TensorFlow.

Ulefone T2 Pro će, možemo vidjeti, imati najnoviji Android 8.1 Oreo za OS.

Ulefone je bacio mamac, no još moraju s javnosti podijeliti i ostatak specifikacija, kao i cijenu kojom će T2 Pro stupiti na tržište.

2 komentara

2 Comments

  1. 27 veljače, 2018 at 10:15 pm

    Da li to znači da će ovih dana Ulefone T2 pro biti predstavljen ili je samo najavljen?

    • 1 ožujka, 2018 at 10:46 pm

      Zasad je samo najavljen, i iako službeno nije objavljen datum lansiranja, očekuje se da će to biti ovog mjeseca ili početkom sljedećeg.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh