Ulefone

Izašao unboxing video za Power 5 (6” FHD+, 13.000mAh), pogledajte kako izgleda

Nema dugo otkako je Ulefone Power 5 stupio ponosan na police trgovina pa je bilo i za očekivati da će ovih dana izaći službeni unboxing video koji će pokazati što sve dolazi u pakiranju s mobitelom, i kakav bi prvi dojam mogao biti. Pa pogledajmo:

Ulefone Power 5 dolazi u elegantnoj crnoj kutiji, a za pretpostaviti je da ta boja ovdje simbolizira moćnu 13.000mAh bateriju i nepobjediv set specifikacija.

U pakiranju se nalaze i svi potrebni alati i oprema: adapter za 5V/5A brzo punjenje, USB kabel, jamstveni list, upute za korištenje, igla za SIM, adapter za 3,5mm slušalice, OTG kabel, adapter za Micro USB.

To je zaista mnogo opreme, a Ulefone sve to nudi po nižoj pretprodajnoj cijeni od 269,99 dolara. Također, kao dodatni poklon kupci će dobiti i zaštitnu masku od umjetne kože.

>> Pogledaj ponudu na AliExpressu

A što se samog uređaja tiče, on će zasigurno uzburkati valove i mogao bi biti jedan od najjačih i najprodavanijih mobitela svoga ranga. No, to sa sigurnosti može utvrditi samo vrijeme, a mi možemo tek pretpostavljati po dosadašnjim uspjesima kompanije.

Power 5 donosi moćan set specifikacija, osim velike 13.000mAh baterije koja omogućuje autonomiju kroz 7 dana normalnog korištenja, tu su još: čipset MT6763, 6 GB RAM-a, 64 GB ROM-a, 6-inčni FHD+ zaslon s omjerom 18:9 te dvije dualne kamere s opakim rezolucijama (21MP+5MP stražnja, 13MP+5MP prednja).

Možda jest točka na kraju rečenice, ali samo kako bismo zastali da se naglase posebnosti ovog mobitela, onog što ga – uz ovakav hardver i solidan dizajn – podiže iznad konkurencije. Power 5 opremljen je i nizom novih tehnologija, poput napredne tehnologije otključavanja licem te podrške za tehnologiju bežičnog punjenja.

Također, bitno je napomenuti i da Power 5 dolazi s predinstaliranim OS-om Android 8.1 Oreo. Od pametnog i jakog Power 5 možemo očekivati samo najbolje.

>> Ulefone Power 5 službene stranice

>> Naruči ga na AliExpressu po nižoj cijeni

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh