Ulefone

Kako Ulefone Gemini Pro izgleda rastavljen na komade? Pogledajte u videu!

Kompanija Ulefone objavila je video u kojemu tehničar rastavlja na dijelove njihov ovogodišnji flagship model, Ulefone Gemini Pro. O njemu smo već pisali, a najistaknutija mu je značajka središte organskog sustava telefona – riječ je o desetojezgrenom Mediatek Helio X27 procesoru s maksimalnim radnim taktom 2,6GHz, kojeg dodatno podebljavaju 4GB radne memorije. Uređaj ima 64GB prostora za pohranu podataka.

Dualna kamera sa stražnje strane uređaja je Sonyjev model IMX258, kamere imaju senzore od 13MP, a istom je rezolucijom opremljena i prednja kamera mekog osvjetljenja.

Ekran dijagonale 5,5 inča udomio je Sharp Full HD zaslon što je, onako, standardno. Senzor za otisak prsta nalazi se na prednjoj strani, a uređaj pokreće posljednja verzija najnovijeg Androidovog OS-a, Nougat 7.1.1. Zapremnina baterije je 3.680 mAh s podrškom brzog punjenja (9V/2A).

U dolje priloženom videu, tehničar odvija vijke s metalne poleđine smartfona, te nam pokazuje većinu pojedinih komponenti unutar uređaja. Možemo vidjeti kako su dijelovi posloženi prilično kompaktno, i nema viška prostora. Model dualne kamere posebno je dizajniran za Ulefone Gemini Pro, a baterija pod svim tim sitnim dijelovima je ogromna, a njen već navedeni kapacitet garantira dugi životni vijek.

Nema se što reći, osim da unutrašnjost uređaja prati eleganciju njegove vanjštine, ali ne morate nam vjerovati na riječ, možete pogledati i sami:

Uređaj je na posebnoj ponudi na Gearbestu do kraja ovoga tjedna, te je snižen sa svoje maloprodajne cijene od 259.99 dolara za čak 20%, pa ga tijekom vikenda možete nabaviti za 239.99 dolara.

>> Pogledajte ponudu za Ulefone Gemini Pro

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh