Geekmaxi
Ulefone

Objavljen video za novog trkača sa zaslonom bez rubova, Ulefone Mix

Čini se da Ulefone ima prilično visoke nade za svoj nadolazeći smartfon sa zaslonom bez rubova, a koji se zgodno naziva Ulefone Mix, valjda aludirajući na Xiaomijeve modele, kako to obično biva – netko se istakne, i za njim brzo pojuri četa oponašatelja. Ulefone se ipak nada da može ponuditi nešto novo, ludo i drukčije, a u priloženom videu možete vidjeti kako draškaju kupce:

Kada krene natjecanje u proizvodnji boljih i jačih smartfona, teško je nazrijeti kraj jer se tehnologije obnavljaju i razvijaju neizmjernom brzino. Već smo se dosta naslušali ove godine o omjeru ekrana i tijela smartfona, i Ulefone Mix daje svoj doprinos toj kategoriji – ovaj smartfon ima ekran koji zauzima čak 90,2 posto površine uređaja, s dijagonalom 5,5 inča, a rubovi su svedeni na teški minimum na čak tri strane. Poznato je i da će biti integrirana dualna konfiguracija stražnje kamere.

I to je zasad glavnina znanja koju javnost ima o ovom novom smartfonu – Ulefone ostatak specifikacija drži u tajnosti dok razvijaju model. No, nećemo čekati dugo, jer je Ulefone Mix predviđen stupiti na tržište  još ovoga mjeseca, stoga, ostanite s nama. Ako vam se baš žuri stići do informacija, možete se upisati na svojevrsni “bilten” na službenim stranicama, pa će vam u sandučić stizati sve svježe novosti o Ulefonu Mix.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh