Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Ulefone

Odlična vijest: Google Lens stigao na sve Ulefone uređaje!

Pred nekoliko tjedana Google je objavio kako će njihov AI za prepoznavanje predmeta na slikama, Google Lens, uskoro biti dostupan za sve širi krug uređaja. Do nedavno su tu tehnologiju imali, naime, samo njihovi Pixeli.

Google Lens, da podsjetim, pruža informacije o predmetima koji se nalaze na fotografijama. Ako, recimo, naiđete na neki objekt, zgradu ili slično i želite znati o čemu se radi, treba tek pokrenuti aplikaciju i usmjeriti kameru tako da obuhvati željeni predmet, a Google Lens će dati sve bitne informacije – ime građevine, godinu izgradnje i slično. Napominjem kako je pritom potrebno imati instaliranu aplikaciju Google Photos (većina vas to već ima predinstalirano na mobitelu), kako bi Google Lens ispravno radio.

Upravo ta tehnologija od sada je dostupna i na modelima uglednog kineskog proizvođača proizvođača Ulefone (na recenziji nam je nedavno bio Ulefone Power 3, baci oko). Kako bi korisnici njihovih mobitela što prije i kvalitetnije iskoristili ovu tehnologiju pobrinuo se sam proizvođač, snimivši video (mobitel na videu je Power 3S) u kojem pojašnjava osnovne principe rada.

Power 3S tako uz pomoć Google Lensa prepozanje bitne građevine i daje relevantne podatke (povijest, radno vrijeme, info o web-stranicama i slično). Tehnologija nije ograničena samo na zgrade, nego obuhvaća širok spektar predmeta poput umjetnina, filmova ili knjiga. Google Lens prepoznaje također floru i faunu, a dat će vam i sažete ocjene restorana, kafića i drugih sličnih mjesta ukoliko ogladnite, a nađete se u nedoumici gdje biste ručali.

Izvrsna i izvanredno korisna stvar, vjerujem da se svi slažemo oko toga. Kao što je rečeno, dostupna je na svim Ulefone smartfonima od kojih su neki trenutno na dobroj ponudi na trgovini AliExpress: Power 3S ondje košta $158,99, Power 3 košta $199,99, Armor 2S cijeni se na $149,99, dok se S7 Pro prodaje za bagatelu od 49,99 dolara. U igri su i kuponi, pa detaljnije pogledajte gdje se još možete ogrebati za popuste.

>> Pogledaj ponudu ovih modela na AliExpressu

Ova prodajna akcija vrijedi od danas i trajat će nekoliko dana. Koliko vidim, ovo je trenutno najbolja ponuda njihovih modela na netu, a iz osobnog iskustva mogu reći kako su zaista kvalitetni uređaji. Uz Google Lens mogu biti samo još bolji.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Zabrana ukupno uključuje 59 aplikacija, uključujući Xiaomijev Mi Community i Mi Video Call.

Akcije

Tomtop trenutno ima dva istaknuta brzinska popusta na Ulefone i Umidigi mobitele. Radi se o upola manjoj cijeni, ali i vremenskom i količinskom ograničenju....

Akcije

Tomtop internet trgovina često drži popuste na raznim mobitelima, a danas se radi o jednoj robusnoj jedinici od marke Ulefone. Veliki ekran, velika baterija...

Tutoriali

Video je među najčešće dijeljenim sadržajem na Facebooku, što dijelom može zahvaliti automatskom pokretanju prilikom listanja kroz sadržaj. Facebook je kompanija koja živi od...

Oglašavanje