Ulefone

Power 3: Testiranje demo verzije Android 8.1 Oreo

Ulefone je obećao svojim korisnicima kako će za Power 3, smartfon koji su lansirali krajem prošle godine i koji dolazi s OS-om Android 7.1 Nougat, biti dostupno ažuriranje na Android 8.1 Oreo tijekom ožujka.

Sada su objavili video u kojemu obavljaju testiranje demo verzije ovog OS-a, a prilika je iskorištena i za prezentaciju nekih novih i atraktivnih mogućnosti Androidovog najnovijeg OS-a.

Za početak možete primijetiti da je traka s obavijestima na vrhu zaslona prozirna, što vizualno povećava aktivnu površinu zaslona. Sljedeća značajka Android Oreo OS-a je mogućnost dodavanja prečaca izravno iz aplikacije na početni zaslon, što ubrzava stvari. Tu je i vrlo korisna opcija podijeljenog zaslona, gdje je moguće držati prikaz dviju aplikacija (dva prozora) odjednom. Naravno, i sama brzina performansa trebala bi biti veća nego što je to kod prethodne verzije OS-a.

Što se samog smartfona tiče, pisali smo o njemu mnogo puta. Riječ je o kvalitetnom smartfonu kojemu je teško naći manu. Počev s Helio P23 procesorom i 6GB RAM-a, pa do masivne 6.080mAh baterije i FHD+ zaslona, Power 3 donosi samo velika obećanja. Obje kamere su dvostruke, stražnja (21MP+5MP) i prednja (13MP+5MP). Osim senzora otiska prsta, tu je i tehnologija prepoznavanja lica za otključavanje uređaja.

Ako ste zainteresirani, Power 3 možete kupiti ovdje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh