Ulefone

Power 3 u testu performansi stražnje kamere (21MP+5MP)

Možda se nećete složiti sa mnom, ali jedan od važnijih aspekata smartfona su performanse njegovih kamera. Bilo da volite okinuti selfi tu i tamo, ili uživate u prizorima oko sebe i želite ih ovjekovječiti, fotkom ili videom, ne želite se u pregledavanju svojih sadržaja susretati s mutnom slikom i nejasnim detaljima.

Ulefone je objavio video u kojemu su testirane performanse stražnje kamere na modelu Power 3:

I dok fotografije izgledaju sasvim uredno, može se zamijetiti da je video nešto slabije kvalitete, malo zamućeniji. Riječ je o kameri čiji glavni senzor od 21 megapiksela potpisuje Samsung; pomoćni senzor donosi rezoluciju od 5MP. Može se vidjeti da kamera dobro ostvaruje tzv. bokeh efekt izoštrenog objekta i zamagljene pozadine.

Power 3 je svakako dobar smartfon, i cijena mu se još uvijek drži na 219 dolara prema ponudi GearBesta.

No, Ulefone je nedavno izbacio i varijaciju na model, Power 3S, koji ima slabiju stražnju kameru (16MP+5MP). S cijenom od 167 dolara, on je odličan izbor za one koji veću važnost od kamere pridaju kapacitetu baterije (6.350mAh).

Oba mobitela imaju kvalitetne 6-inčne zaslone u FHD+ rezoluciji, biometrijsku autentifikacijsku tehnologiju (prepoznavanje lica i otiska prsta) i obećanje ažuriranja OS-a na Android 8.1 Oreo u ožujku, i sve u svemu predstavljaju dobar odabir srednjega ranga.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh