Ulefone

Predstavljena funkcija prepoznavanja lica na Ulefone Power 3 (a tu je i kupon)

Ulefone je već u nekoliko navrata dao do znanja da je Power 3 njihova sljedeća uzdanica – nije ni čudo, obzirom na specifikacije koje ga krase, i uspješnost koju je pokazao u brojnim testiranjima i demonstracijama. Često se bojimo prevare kada čujemo da je nešto jeftino – no, dozvolite ponekad biti i ugodno iznenađeni.

Tehnologija prepoznavanja lica nije jedinstvena – Apple je razvio svoju, a drugi ga slijede. To znači i da nisu svi jednako uspješni – stoga je velika stvar kada dobijete video koji dokazuje da sve funkcionira baš kako treba:

Istina je, smartfon se zaista otključava za manje od sekunde. Ulefone je istaknu kako prednja kamera može skenirati gotovo 130 značajki lica kako bi ga što uspješnije prepoznavao. Otključaj svoj smartfon licem! Ulefone je to omogućio za sitne pare. Osim toga, iz kompanije su napomenuli kako i dalje usavršavaju funkciju, što znači da s vremenom može biti samo bolja.

Pored toga, Ulefone Power 3 po svemu je privlačan uređaj – s modernim 18:9 zaslonom, masivnom 6.080mAh baterijom i 5V/3A brzim punjenjem, dualnom konfiguracijom kamera s 13+5MP na prednjoj i 21+5MP na stražnjoj, Helio P23 procesorom, 6+64GB memorije, 6-inčnim FHD zaslonom, čitačem otiska prsta na poleđini i najnovijim Android 8.1 OS-om.

Trenutno je Power 3 na pretprodaji na Gearbestu, i možete ga zgrabiti za 219,99 dolara ako prilikom kupnje unesete kupon kod UlePower3. Ova akcija je ograničena na 100 komada, stoga požurite!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh