Ulefone

Pretprodajna akcija za Ulefone Power 3 traje do 8. siječnja

Pretprodajna akcija za Power 3 trebala je završiti 3. siječnja, no Ulefone je u dogovoru s trgovinom Gearbest s kojom usko i najčešće surađuje produžio period za dodatnih 5 dana. Napominju kako je redovna cijena ovog modela 299,99 dolara, a do 8. siječnja Power 3 će držati pristupačniju cijenu od 219,99 dolara.

Druga vijest koju Ulefone želi podijeliti jest ta da su prve pošiljke uređaja napustile skladišne prostore i krenule na put do kupaca i budućih korisnika.

Ulefone Power 3 ima bateriju velikog kapaciteta (6.080mAh), što je i glavna značajka Power serije Ulefone smartfona. Uz to dolazi i 5V/3A punjač za brzo punjenje. Ovaj smartfon ima istu osnovnu hardversku konfiguraciju kao i Oukitel K6 (dva modela koja se često uspoređuju, baš kao i prethodnici iz njihovih serija Power i K), radi se o Helio P23 procesoru i memoriji podijeljenoj na 6GB radne i 64GB interne. Od novotarija, Power 3 je opskrbljen tehnologijom prepoznavanja lica i lišen 3,5mm utora za slušalice. OS je Android 8.1 Oreo.

>> Pogledaj ponudu za Ulefone Power 3 na Gearbestu

2 komentara

2 Comments

  1. siječanj 2, 2018 at 10:08 pm

    Meni se dopada jako Power 3, ali nedavno čuo da je Power 2 imao problema sa baterijom i ekranom. Pa sam sada nesiguran.
    Također razmisljao o Oukitelu K6 i Vernee X ali mi se Power 3 više dopada, tj zlatni metalni dizajn.

  2. siječanj 2, 2018 at 11:41 pm

    Hm, mi smo Power 2 imali na recenziji. Osobno sam ga koristio cca tjedan dana i nije bilo nikakvih problema niti s baterijom, niti s ekranom. Zapravo, cijela je konfiguracija jako lijepo radila. Opet, uzevši u obzir kojom se brzinom danas telefoni prave, sasvim je moguće da je netko dobio problematičan primjerak (i pritom ne mislim samo na Ulefone).

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh