Ulefone

Testirana baterija Power 3S, no, je li test zadovoljavajuć?

Nedavno objavljeni Power 3S iznenadio je tržište svojom pojavom, kada ga je Ulefone lansirao bez prethodne najave. Istina, ne radi se o potpuno novom modelu, već nešto izmijenjenoj varijanti mobitela Power 3, koji je ovoj tvrtki donio veliki uspjeh.

U odnosu na Power 3, Power 3S ima nešto manje gigabajta u radnoj memoriji i manje megapiksela na stražnjoj kameri; no, kapacitet baterije je povećan na 6.350mAh, u odnosu na 6.080mAh koliko ima njegov prethodnik.

Baterija je jedan od onih elemenata koji najčešće frustriraju korisnike, obzirom da se proizvođači doista muče s izgradnjom kvalitetnih i malih litij-ionskih baterija. Posljednjih godina smo vidjeli neki napredak u tome, ali i dalje, vrhunski mobiteli imaju baterije koje su do kraja dana prazne. To ima veze i s činjenicom da provodimo puno (pa i previše, kažu stručnjaci raznih područja) vremena listajući sadržaje na dlanu, ali i s velikim zahtjevima koje pred bateriju postavljaju sve veći zasloni i sve brži procesori.

Ulefone redovno objavljuje testiranja baterija, pa se ni Power 3S nije pronašao kao iznimka.

Testiranje je provedeno kroz dva i pol sata korištenja u pet različitih radnji (film, glazba, poziv, video snimanje, igra), tijekom kojih je Power 3S konzumirao samo 20 posto kapaciteta baterije. No, to ne znači da se i preostalih 80 posto prazni jednako sporo, jer potrošnja baterije može biti optimizirana na razne načine, stoga na to uvijek treba pripaziti prilikom ovakvih testova.

Power 3S dolazi s 5V/3A brzim punjenjem, i može se napuniti za dva sata. Ostatak specifikacija većinom mu govori u prilog, a detalje možete proučiti na službenim stranicama.

Trenutno je najpovoljniji na Gearbestu, s tim da je cijena crnog modela, u odnosu na rozi, manja za 10 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh