Ulefone

Testiranje baterije Ulefone T1 (video)

Koliko bi mogla trajati baterija kapaciteta 3.680mAh? To ovisi o toliko toga – počev od veličine zaslona, pogonskih snaga i parametara individualnog korištenja, teško je s tom pričom izaći na kraj. Zato volimo kad se baterija pojedinog uređaja testira – upravo to napravila je kineska kompanija Ulefone, i objavila videotest baterije svog flagshipa Ulefone T1 – a rezultati su dosta zanimljivi.

U gore objavljenom video prilogu možemo vidjeti kako Ulefone T1 prolazi kroz četiri sata intenzivnog korištenja i iz te situacije izlazi kao pobjednik – s utrošenih 56% baterije, na raspolaganju ostaje nešto manje od pola stopostotnog kapaciteta. Nakon dva sata glazbe i videa s interneta, jednog sata peglanja igara te pola sata Whatsapp video poziva i pola sata snimanja videa, Ulefone T1 može provesti s vama još toliko, prije nego ga uključite u struju. A u struji će provesti oko 80 minuta, ne više, jer T1 podržava PE+2.0 9V/2A tehnologiju brzog punjenja.

>> Pogledaj ponudu za Ulefone T1

Osim trajanja baterije, i specifikacije ovog smartfona zvuče obećavajuće – na Helio P25 2,6GHz osmojezgreni procesor nadodano je čak 6GB RAM-a i 64GB interne memorije. Tu je i dualna stražnja kamera u senzorskoj kombinaciji 16MP+5MP, i senzor prednje kamere nafilane je razlučivosti do 13MP. Ekran dijagonale 5,5 inča udomljava 2,5D zakrivljeni zaslon, čiji rubovi ulaze u metalno kućište oblikovano i rezano CNC mašinom. Moguće ga je naručiti u crnoj i crvenoj boji, a do kraja tjedna to možete učiniti po promotivnoj cijeni od 199,99 dolara.

>> Pogledaj i ponudu za Ulefone Gemini Pro s desetojezgrenim procesorom i dualnom kamerom

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh