Ulefone

Tko manje troši? Usporedba baterije na Ulefone Power 3 i Xiaomi Redmi 5 Plus

Nedavno se na tržištu pojavila treća generacija Ulefoneova pametnog telefona s ekstremno velikom baterijom, Power 3. Masivnih 6.080 mAh već samo po sebi donosi veliku autonomiju, što je Ulefone još malo podebljao kvalitetnom optimizacijom potrošnje. Da bi dokazao da stoji iza onoga što kaže, Ulefone je napravio video u kojem uspoređuje potrošnju energije svog Power 3 i Redmi 5 Plus, novog uređaja kompanije Xiaomi. Video pogledajte na kraju teksta.

Sam test je počeo u realnim uvjetima, gdje je Power 3 imao 94% baterije, dok je Redmi 5 Plus bio na 78%. Na oba se uređaja točno 30 minuta igrala igra Arena of Valor, nakon čega je Power 3 ostao na 90%, a Redmi 5 Plus na 69%. Kalkulacija kaže da je Power 3 pritom konzumirao 4% baterije, dok je Xiaomijev uređaj potrošio za nijansu iznad 9%. Razlika nije drastična, no ukazuje na kvalitetnu optimizaciju potrošnje, što je već spomenuto u prvom pasusu teksta.

Autonomije nije sve što se od telefona očekuje, pa Power 3 nudi zaslon u FHD+ rezoluciji i odnosom stranica 18:9, čipset Helio P23 popraćen sa 6 GB RAM-a i 64 GB ROM-a. Kamere su dvostruke s obje strane telefona: na leđima su senzori s 21 MP/5 MP, dok se iznad ekrana nalazi kombinacija 13 MP/5 MP. Već smo pisali kako ima sustav za prepoznavanje lica vlasnika, čime staje uz bok najnaprednijim telefonima poput posljednjeg iPhonea. Softfer mu je najnovija inačica Googleova Androida, dakle 8.1 Oreo. Više detalja saznat ćete ako odete na službene stranice kompanije.

Ako ste pak zainteresirani za kupnju ovog vrlo sposobnog pametnog telefona, on se na Aliexpressu prodaje za 239,99 dolara. Prvih 200 kupaca dobit će $20 popusta, pa će cijena u konačnici iznositi 219,99 dolara.

>> Pogledaj ponudu na trgovini Aliexpress

Za fanove Ulefonea i ovakvih moćnih uređaja evo i lijepe vijesti: Ulefone nudi pet uređaja besplatno, a sve što trebate je na Aliexpress aplikaciji odabrati opciju “Freebies&Reviews” te se prijaviti putem nje. Igra traje do 15. ovog mjeseca – sretno!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh