Akcije

Tomtop akcija: Ulefone Armor 6E pao na skoro pola cijene!

Tomtop internet trgovina često drži popuste na raznim mobitelima, a danas se radi o jednoj robusnoj jedinici od marke Ulefone. Veliki ekran, velika baterija i velike performanse, Ulefone je mislio na sve!

Armor 6E je jedan vrlo robustan mobitel koji se sigurno neće razbiti od običnih padova iz džepova i ruku. Ako vam slučajno upadne u vodu ili pokisne, to isto nije problem pošto je Armor 6E vodootporan do 2m dubine! Ovo je pravi švicarski nož digitalnog doba gledajući da ima i UV metar koji vam javi kada ste izloženi jakim UV zrakama.

Ovo je navodno i jedan od prvih mobitela sa MediaTek-ovim Helio P70 čipsetom rađenim na 12nm procesu. Uz 4GB radne memorije i 64GB interne flash memorije, Armor 6E ne bi trebao imati problema sa zastojima i lošim performansama. Na vrhu svega toga stoji najnovija verzija Androida Pie za optimalno iskustvo korištenja koje će dugo trajati zbog njegove ogromne 5Ah baterije!

Ovaj odličan mobitel je sada na flash prodaji u Tomtop trgovini i možete ga naručiti za samo $199 u ili crvenoj ili crnoj varijanti. Pošto je ovo brzinska rasprodaja, uređaj se vraća na punu cijenu od osjetno većih $363 za par dana ili do rasprodaje svih artikala. Stanje rasprodaje možete pogledati ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh