Geekmaxi
Ulefone

Tražiš jeftin i otporan smartfon? Evo jednog na flash ponudi ($149,99)

Ako ste u potrazi za otpornim i niskobudžetnim pametnim telefonom, ne morate tražiti dalje od Ulefone Armor 2S, lansiranog početkom 2018.

Prva cijena koja je bila objavljena za ovaj telefon iznosila je oko 200 dolara, što javnost nije prepoznala kao dobru priliku.

Stoga je Ulefone snizio cijenu kako bi postavio bolji omjer cijene i kvalitete, a Armor 2S sada je na AliExpressovoj brzoj/flash prodajido 23. ožujka – i još je jeftiniji.

Ulefone Armor 2S je slabija varijanta proslavljenog Armora 2, a razlog zbog kojeg Armor 2S ne može postići ni njegovu cijeni ni slavu krije se u znatno nižem memorijskom kapacitetu.

Armor 2 ima 6GB RAM-a i 64GB ROM-a, dok je Armor 2S bitno slabije opremljen s 2GB RAM-a i 16GB pohrane. To bi moglo utjecati na performanse, no ako nemate potrebu za velikim brojem aplikacija, mogli biste biti zadovoljni. Također, pohranu je moguće proširiti do 256GB umetanjem memorijske kartice.

Procesi izrade, materijali i dizajn kućišta ostali su jednaki, i to je veliki plus za ovaj model. Sljedeća dobra stvar je izdržljiva 4.700mAh baterija, a vrijedi spomenuti i 5-inčni zaslon s FHD rezolucijom. To su neke stavke koje čine ovaj mobitel privlačnim, a sa sniženom cijenom sada je posebno isplativ.

Od ostalih specifikacija, tu su stražnja kamera s rezolucijom do 13MP, prednja kamera do 8MP, brzo punjenje, NFC funkcija, OTG, šest bočnih fizičkih tipki itd. OS je Android 7.0 Nougat.

Armor 2S možete pronaći za samo 149,99 dolara, što je najniže ikad, na AliExpressu do 23. ožujka.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh