Ulefone

Ulefone Power 3 mogao bi pomesti konkurenciju pred kraj godine

Ulefone je oduševio pred kraj godine – ponuda koju su napravili sa smartfonom Power 3, koji izlazi na tržište baš za Božić, ugodna je u svakom pogledu. Uređaj koji je i po svojim specifikacijama za svaku preporuku, dokazuje se sada i u videu:

Sve se vidi: Power 3 je 6-inčni smartfon s odlično odrađenim tankim dizajnom. Performanse su glatke, operativnost je na zavidnoj razini, a korištenje se čini lakim poput povjetarca. Helio P23 ima maksimalan radni takt do 2GHz, a uparen je s 6GB RAM-a i 64GB ROM-a, što u kombinaciji zaista postiže rezultate.

Zaslon je u FHD+ rezoluciji i premda je staklo blago zaobljeno prema rubovima, slika ga ne prati u tom pothvatu. Ipak, veličina zaslona zapanjuje, a dimenzije uređaja može se reći da su umjerene, koliko mogu biti kod ovog tipa smartfona.

I kamere su bijes – prednja sa senzorima 13+5MP i stražnja u kombinaciji 21+5MP, nude priliku za neku ozbiljnu foto akciju. Neke nasnimljene fotografije zalijepljene su u ovaj video, zainteresirani bi trebali pogledati. Mene bi ovaj smartfon uvjerio – već i ime Ulefone ulijeva povjerenje, s tim da se mora imati na umu da je veća mogućnost boljeg omjera cijene i kvalitete uvijek time što je cijena veća. Naprosto, za 150 dolara teško ćete pronaći smartfon koji će vas oduševiti svojom vrijednosti za novac, a za duplo toliko možete očekivati upravo to.

Više informacija o Power 3 može se pronaći na službenim stranicama, gdje je još uvijek moguće i sudjelovati u nagradnoj igri.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh