Ulefone

Ulefone Power 3: uz nagradnu aktivnost do svjetla pozorišta s moćnom baterijom (6.080mAh) i zaslonom 18:9

Ulefone je iznimno zadovoljan svojim novim smartfonom Power 3, a kako bi ga istaknuli u gomili, u kompaniji su odlučili ponuditi 3 jedinice besplatno kako bi se glas o njemu proširio. Pa, o čemu se radi?

Pravila za osvajanje jednog od tri besplatne jedinice Ulefone Power 3 su vrlo jednostavna. Dovoljno je upisati svoj e-mail na službenim stranicama Ulefona da bi se otvorila prilika za osvajanje besplatnog uređaja, ali i drugih nagrada poput kupona za popust. Zainteresirani mogu sudjelovati i u dvjema kratkim anketama, a sve su te aktivnosti dostupne ovdje.

Što se samog smartfona tiče, Ulefone je Power 3 proglasio flagshipom, a većina korisnika kao njegovu najveću prednost ističe moćnu bateriju kapaciteta 6.080mAh, koja može podržati čak četiri dana umjerenog korištenja. To je praktično pa tehnološki proboj, obzirom da svi znamo koliko baterije izazivaju muke i proizvođačima i krajnjim korisnicima jer naprosto nisu dovoljno izdržive. Uz tehnologiju brzog punjena, Power 3 puni se do 100 posto u samo dva sata. Druga važna stavka, odgovorna za popularnost ovog modela, je njegov trendovski zaslon s omjerom stranica 18:9.

No ni tu nije kraj prednostima ovog smartfona: uz Mediatekov MT6763 procesor dolazi i 6GB RAM-a i 64GB prostora za pohranu, što bi trebalo garantirati brzine dovoljne za efektivan i glatki rad.

S kamerama se Ulefone zaista razbacao: obje su kamere u dualnoj konfiguraciji, i dok prednja donosi rezoluciju od 13+5MP i pridruženu bljeskalicu, stražnja kamera pobrinit će se za očuvanje vaših trenutaka s visokom rezolucijom od 16+5MP i dualnom bljeskalicom.

Spomenut ću i da Power 3 dolazi s funkcijom prepoznavanja lica, što je također veliki hit današnjice, i služi sigurnom otključavanju zaslona. Iz Ulefona tvrde kako je ovaj način puno zgodniji i brži od tradicionalnih sustava. No, ostavili su korisnicima i mogućnost izbora, pa se tako na poleđini smartfona nalazi i čitač otiska prsta.

Ulefone Power 3 uposlit će najnoviji Android 7.1 OS, a kad izađe i Android 8.1 Oreo, Ulefone se obvezao na nadogradnju. Novi operativni sustav donijet će pametnije, brže i moćnije korisničko iskustvo. Smartfon ima odvojeni čip za audio, AW8736, a stražnja ploča je od metala i procesirana je laserom.

Ova aktivnost trajat će do 15. prosinca, stoga imate dosta vremena da se priključite nagradnoj igri i, iako je šansa za osvajanje besplatnog mobitela dosta mala, ona za osvajanje kupona nešto je veća. Klikom do nagrade!

Eh, i da pripomenem – trenutno su na Aliexpressu dva Ulefone modela na akciji, naime S7 iz najnižeg cjenovonog segmenta ima cijenu od 59,99 dolara, a Mix 2 se nada opčarati nekog svojom cifrom od 99,99 dolara. Odlično vrijeme da zgrabite jedan od ovih ako ih gledate već neko vrijeme.

Sretno sudjelovanje!

Tražili ste:

  • ulefone power 3 (16)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh