Ulefone

Ulefone službeno predstavio T1 Premium Edition, svoj novi flagship

Tek što je pred nekoliko dana objavljen model Mix, Ulefone je danas ponovno pokazao kako radi bez prestanka: svijetu je pokazao svoj novi pametni telefon, T1 Premium Edition. Da razjasnimo možebitnu konfuziju, riječ je o nadogradnji već postojećeg modela T1. Nova, jača verzija vrlo će brzo u pretprodaju, a do tada ćemo se pozabaviti njegovim specifikacijama.

Prvo valja skrenuti pozornost (zapravo, zacijelo ste već primijetili) na dizajn: kućište je u neobičnoj kombinaciji plave i crvene boje, između kojih je povučena tanka zlatna linija. Sljedeće čime se ističe je interna memorija, koje ima čak 128 GB. Golema količina skladišnog prostora (do prije samo dvije godine Kinezi su se prodavali sa standardnih 16 GB ROM-a!) dostajat će za nadugačko i naširoko snimanje videa, fotki i gomilanje aplikacija – tko to popuni, svaka mu čast. Radna memorija također je na impresivno visokoj razini, budući da je ima čak 6 GB. Čipset u ovom slučaju je Mediatek Helio P25, s osmojezgrenim procesorom maksimalnog radnog takta 2,6 GHz.

S obzirom na nabrojano, za očekivati je kako su i kamere na visokoj razini. Straga je sada već praktički nezaobilazna dualna konfiguracija podržana senzorima sa 16 odnosno 5 megapiksela. Sprijeda je pak jedna kamera sa senzorom od 13 megapiksela i pripadajućom bljeskalicom za kvalitetniji selfie. Zaslon je pak dijagonale 5,5 inča i u Full HD rezoluciji.

Više o samome telefonu saznat ćete na stranicama proizvođača. Što se ciijene tiče, očekuje se cifra koja će biti približna 300 američkih dolara. Obični T1 košta kudikamo manje – 199,99 dolara – pa razmotrite i njega ukoliko vam je Premium Edition preskup.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh