Ulefone

Ulefone T1 – bestseller na AliExpress Tech Discoveryju (AKCIJA)

Iz Ulefonea danas nam pristižu svježe informacije, ovaj put o prodajnim uspjesima na AliExpressu gdje dotični flagship velikom brzinom osvaja tržište, a jasno je i zašto.

S obzirom na specifikacije, ne iznenađuje nas ovakav plasman. Naime, Ulefone T1 opremljen je svime što bismo očekivali od jednog flagshipa, a ponegdje ima i toliko da prekoračuje sve standarde – primjerice, 6GB radne memorije zvuči kao potpuno pretjerivanje, a instalirani čipset koji podržava tolike radne gigabajte ovogodišnji je novitet – star tek šest mjeseci, Helio P25 čipset dizajniran je posebno za smartfone s dualnom kamerom, s integriranom Imagiq tehnologijom koja nudi vrhunsku obradu slikovnih signala. Interna memorija ima kapacitet 64GB, a moguće ju je proširiti umetanjem memorijske kartice do nevjerojatnih 256GB – što je zaista previše za uređaj na dlanu, i zvuči više kao marketinški trik negoli odgovor na stvarne potrošačke potrebe. CPU je moćni osmojezgreni ARM Cortex-A53 s maksimalnim radnim taktom do 2,5GHz, a s takvom brzinom obrade informacija gotovo pa postoji neupitna garancija da će svi performansi teči brzo i glatko, uključujući i multitasking.

Sukladno odabranom čipsetu, tu je i funkcionalna dualna stražnja kamera, čiji vertikalno postavljeni Samsung senzori imaju rezoluciju 16MP+5MP. Prednja kamera nešto je manje razlučivosti, no i dalje golema sa svojih 13MP i pridruženom bljeskalicom s mekim osvjetljenjem.
Ekran ima dijagonalu 5,5 inča s FHD 2,5D zakrivljenim zaslonom zaštićenim Corning Gorilla 3 staklom, a pod njim se nalazi senzor za otisak prsta. Na ekranu prikazivat će se dobro poznato sučelje Android 7.0 Nougat OS. Kućište je metalno i obrađeno CNC mašinom, a pod poleđinom krije se snažna baterija s 3.680mAh koja, sudeći po službenim testiranjima, nakon 4 sata intenzivnog korištenja ostaje s gotovo 50% svog kapaciteta.

No da, nema sumnje, Ulefone T1 zaslužio je biti na prodajnome vrhu, obzirom da svime što ima itekako plijeni pozornost i pobuđuje znatiželju. A i cijena – uh! – rezervirana za ovaj pretprodajni tjedan, iznosi 199,74 dolara. Obzirom da se u Hrvatsku može naručiti samo s kineskih skladišta, ne možemo zaboraviti i troškove carine. No, kao kompenzacija tu su “pokloni” u vrijednosti 40 dolara:

Ova akcija ističe krajem tjedna – redovna cijena za Ulefone T1 bit će 299,99 dolara stoga, požurite!

>> Naruči svoj Ulefone T1 za 199,74 dolara

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh