Ulefone

Ulefone T1 donosi 6 GB RAM-a i globalnu povezanost

Jedan od najproduktivnijih proizvođača pametnih telefona, kineski Ulefone, razvija novi uređaj. Tek što je lansirao desetojezgreni Gemini Pro, eto ga sad ponovno s modelom T1.

Prema materijalu kojeg je ova tvrtka objavila, čini se kako će T1 biti doslovno univerzalno poveziv mobitel: podržavat će čak 25 različitih frekvencija, čime će pokriti sve velike pružatelje usluga u sjevernoj hemisferi.

Široko je podržana i aktualna 4G mreža: FDD-LTE je tu s B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B19/B20, a TDD-LTE s B38/B39/B40/B41. U kombinaciju je uključen i LTE CAT6, čime će Ulefone T1 postati platforma za stabilni i brzi internet u praktički svakom kutku planeta.

E sad, T1 treba ispuniti još neke uvjete da bi bio poželjna kupnja, a to su prije svega njegove specifikacije. Temeljit će se na čipsetu Helio P25 maksimalna radnog takta od 2,6 GHz. Uz njega će biti čak 6 GB radne memorije i to one brze, LPDDR4 inačice.

Ovime se Ulefone T1 nudi ne samo kao platforma za brzi internet, nego i za kvalitetan i nesmetan multitasking i općenito izvrsne performanse. Više info o ovom uređaju saznat ćete prateći nas, službenu stranicu ili pak službeni Twitter proizvođača.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh