Ulefone

Ulefone T1 s dvije stražnje kamere stiže krajem ovog mjeseca

Mobiteli s dvije kamere opako jašu. Evo Ulefone, mada je unazad par mjeseci već lansirao tri modela s ovakom postavom stražnje kamere (Gemini, Gemini Pro, S8), stiže s još jednim takvim uređajem imena T1. Prema navodima njihove press službe, sva su tri dosadašnja mobitela izvrsno primljena među kupcima, pa je i logično da se tržištu ponudi ono što se i traži.

Već smo spominjali Ulefone T1, no nije zgorega utvrditi gradivo: dualne kamere imat će senzore od 16 megapiksela, čime će se omogućiti kako snimanje “običnih” fotki, tako i postizanje bokeh efekta. Ukoliko se Ulefone pruži i u T1 ugradi zaista kvalitetan 16-megapikselni senzor, sva je prilika kako će kupci skloni kvalitetnoj fotografiji doći na svoje s ovim telefonom.

Hardver se također čini obećavajućim: Helio P25 donosi osmojezgreni procesor čije jezgre kucaju na 2,6 GHz, uz što je pridodano masivnih 6 GB radne memorije. Ovdje se radi o brzoj, LPDDR4 verziji RAM-a, stoga očekujte izvrsne performanse od T1.

Ponovit ćemo navode Ulefoneova marketinga i reći kako T1 na tržište stiže krajem ovog mjeseca, a zanimljivo je kako će kupcima koji ga uzmu u pretprodaji telefon biti odmah i isporučen – nema, dakle, čekanja tjedan, dva ili tri da uređaj krene k vama. Za više infromacija o T1 možete se prijaviti na službenoj stranici, a Ulefone vas poziva da, ukoliko ste drugačijih preferencija, razmislite i o modelu Gemini Pro koji se prodaje za 249,99 dolara, ili možda model S8 kojem je istaknuta cifra od 69,99 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh