Ulefone

Ulefone za Crni petak pripremio popuste i do 50 posto

Jeste li spremni za vikend?

Tko zna, čekao je ovo – Crni petak je svjetsko prepoznati dan velikih popusta, koji svoje porijeklo vuče iz Sjedinjenih Država i odvija se dan nakon Dana zahvalnosti. Kako to izgleda u Americi vjerojatno ste već negdje i vidjeli, a policijske službe i službe hitne pomoći taj su dan u posebnoj pripravnosti – stvari znaju postati divlje dok narod čupa šalove iz košara.

Iskoristiti popuste i izbjeći šopingholičarsko ludilo koje zna zavladati i našim centrima najjednostavnije je tako da se kupovina obavi online.

Ulefone je osmislio poseban cjenik za ovaj petak.

Ulefone Mix s megazaslonom, MT6750T procesorom i memorijskom kombinacijom 4+64GB, nikad nije bio jeftiniji, i bit će dostupan po cijeni od 134,39 dolara. Njegova varijacija (isti dizajn i daleko slabije performanse), Mix 2 koštat će 99,59 dolara.

Armor 2, koji je jedan od najprivlačnijih modela u kategoriji otpornih smartfona i zaista je izgrađen tako da maksimalno udovolji širokom spektru korisničkih zahtjeva, sa svojom cijenom titra uvijek između 230-270 dolara, a za Crni petak cijena će mu biti 229,49 dolara.

Ulefone T1 privlačan je zbog svoje definicije koja nije generička – radi se o smartfonu koji dijeli sve privlačne komponente s ostatkom ponude, pa i one u vrhu, ali ne kopira, nego nosi ime Ulefona. Ovaj flagship s 6GB RAM-a imat će cijenu 197,77 dolara.

Ulefone je snizio i cijenu niskobudžetnog S7 koji s memorijskom kombinacijom 2+16GB ne traži od kupaca više od 59,99 dolara.

Ako ste već ranije upikirali neki Ulefonov proizvod, ovo je izvrsna prilika da si ga priskrbite.

O navedenim smartfonima možete saznati više ako pročešljate našu arhivu, a o samoj ponudi ima više riječi na službenim stranicama Ulefona, gdje možete doznati i kako ostvariti dodatne popuste.

>> Pogledaj Ulefonovu ponudu za vikend

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh