Ulefone

Upoznajte Google Asistenta na Ulefone pametnim telefonima

Ako pratite što radi Google sa svojim operativnim sustavom Android, moguće je da ste pročitali vijest kako planiraju omogućiti svoj Google Assistant na svim uređajima koji koriste ovaj OS. Točnije, na verziji 6.0 Marshmallow ili višoj. Ulefone, kineski proizvođač o kojem često pišemo na našim stranicama, svjestan je kako svojim korisnicima treba pružiti što kvalitetniju protuvrijednost za uloženi novac. Iz tog će razloga biti među prvima koji će svoje uređaje prilagoditi da podrže ovu uslugu.

Googleov asistent softver je koji prilično olakšava život korisnicima pametnih uređaja. Sposoban je za cijelu lepezu usluga: pretraživati internet, slati poruke, pozivati kontakte iz imenika, pokretati glazbu i prebacivati se između pjesama te još čitav niz drugih mogućnosti. Kako to izgleda u praksi možete vidjeti u priloženom videu, gdje opisane operacije radi Ulefone Mix.

Osim spomenutog modela, ovaj će se asistent udomaćiti i na drugim Ulefoneovim mobitelima poput Armor 2, koji ima certifikat IP68 i otporan je na udarce. Nešto nježniji, ali zato hardverski i vizualno upečatljiviji je T1 Premium Edition (6+128 GB) također će uskoro zaživjeti s ovim softverskim dodatkom, koji će poprilično olakšati svakodnevno korištenje mobitela.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh