UMi

Crveni UMIDIGI Z želi biti Android alternativa crvenom iPhoneu

Što ti znači autoritet: Apple kao apsolutni tržišni autoritet najavio je crvenu inačicu svog iPhone 7 i sad su svi pojurili napraviti baš takav crveni telefon. Pošasti se priključio i UMIDIGI (bivši UMI; kad su već radili rebranding, mogli su to barem pisati bez uključenog Caps Lock), koji svoj ionako novi model Z sad će, uz već postojeću sivu i zlatnu varijantu, biti prodavan i u crvenoj boji.

UMIDIGI Z krasi čvrsto metalno tijelo i 5,5 inčni zaslon u Full HD rezoluciji. Operativni sustav je provjereni Android 6.0 Marshmallow, koji će uskoro biti nadograđen na 7.0 Nougat. U njemu se nalazi posljednji Mediatekov čipset Helio X27, čijih deset jezgara radi na maksimalnom taktu od 2,6 GHz. Dodatni podstrek već obećavajućim performansama daje 4 GB radne memorije i 32 GB one za pohranu.

UMIDIGI Z trenutno se prodaje u dvije originalne boje – siva, zlatna – po akcijskoj cijeni od 249,99 dolara. Ova najavljena crvena bit će uskoro dostupna, no valja naglasiti kako će ta varijanta biti skuplja za 20 ili 30 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh