UMi

Nabavite UMIDIGI A1 Pro Phablet za $99 prije nego što promocija završi!

Gearbest ima još jednu od svojih promocija, ovaj put je za UMIDIGIjev mid-range phablet A1 Pro. Veličine je ugodnih 5.5 inča, sadržava dvije kamere i još najvažnije, Android 8.1 Oreo koji je trenutno Googleova najnovija inačica njihovog Android operativnog sustava.

Sa svim tim, isto je prikazan kako pokreće razne 3D igre. To uspijeva pomoću PowerVR GE8100 grafičkog čipa i MediaTek-ovog MTK6739 čipseta. Njegovih 3GB of RAM ga čini više nego pogodnim za multitasking. Sa trenutnom cijenom, ovo je vrhunska ponuda!

Ništa ne fali, sa svojom cijenom ovaj mobitel ima vrhunski dizajn i specifikacije isto. Ništa se nije kratilo, osim ekrana koji ima skraćene. zaobljene rubove – nešto što inače samo vidimo na skupljim mobitelima!

Trebamo se vratiti na njegove dvostruke kamere koje, kao što UMIDIGI tvrdi, popravlja boje i smanjuje vizualni šum. Spekulira se da UMIDIGI koristi ove dvije kamere u standardnom poretku sa jednim standardnim senzorom i drugim crno bijelim sa većom osjetljivošću. Mobitel isto sadrži algoritme za popravljanje izgleda kože i lica što će sigurno zanimati selfie entuzijaste.

Impresionirani? Cijena je najveće iznenađenje ovdje. Kao što smo rekli, ovo je Gearbestova kratka akcija koja spušta cijenu na čak $99! Kineske kompanije guraju limite kada dođe do izrade vrhunske tehnike pri pristupačnim cijenama, a ovaj mobitel nije iznimka.

POGLEDAJ PONUDU NA GEARBESTU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh