UMi

Pogledaj droptest i osvoji besplatan UMIDIGI C Note [VIDEO]

Današnji pametni telefoni krhke su prirode i o valja voditi računa o otpornosti na fizička oštećenja prilikom kupovine takvoga uređaja. Znajući da među kupcima postoje oni koji žele otporan telefon, UMIDIGI je objavio video u kojem svoj aktualni model C Note podvrgavaju iskušenjima kakva će ga zadesiti u stvarnim uvjetima.

Demonstracija se svodi na ispuštanje uređaja s nekoliko različitih visina na betonsku podlogu, što je otprilike isto što se događa ljudima kad im isklizne mobitel iz ruke: zvekne direktno na pod, pri čemu se vlasnik moli barem četvorici međusobno nekompatibilnih bogova da stroj prođe neoštećen.

C Note se, inače, može podičiti metalnim kućištem što ga čini kudikamo otpornijim na zveketanje po asfaltu, no to ne znači da je imun na štetu. U videu šteta kao takva nije nastala; imajte na umu kako je to promotivni materijal i mogli su unedogled bacati mobitele sve dok ne naleti neki koji je preživio, ali ovdje viđeno svejedno ohrabruje i ukazuje na čvrsto tijelo aparata.

Primjerak ovog telefona možete dobiti besplatno ako na službenoj stranici prokomentirate što vam se na C Note najviše sviđa. Ukoliko ga dobijete, probajte ponoviti ovdje viđeni droptest, čisto da vidimo koliko je istinit.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh