Geekmaxi
UMi

Pogledaj kakav dobar pametan sat ima UMIDIGI! [imamo kupon!]

Mnogi su pohrlili raditi pametne satove. Pojavile su se firme specijalizirane baš za to, a i neki proizvođači pametnih telefona krenuli su u djelatnost koja im je vrlo bliska, diverzificirajući osnovni portfelj.

Jedan od zanimljivijih pametnih satova jest UMIDIGI Uwatch, vrlo privlačan gadget kompatibilan s oba današnja operativna sustava u mobilnoj telefoniji, Androidom i iOS-om. Mi imamo kupon L029PW, pa originalna cijena od $40,55 pada na samo 26,36 eura!

Sve što se događa pratit ćete na multifunkcionalnom, 1,33 inča velikom OLED zaslonu. Uredno će vas obavještavati kako imate pozive ili poruke na vašem telefonu, a zbog kvalitetne izrade ugodan je za nošenje i pri zahtjevnim situacijama, kao što je vježbanje ili bavljenje sportom.

Posjeduje i brojne pametne funkcije poput mjerenja otkucaja srca, brojač koraka, podsjetnik na predugo mirovanje, monitor sna, alarma, stoperice, a njime možete pokrenuti kameru ili upravljati glazbenom aplikacijom na mobitelu. Da ne zaboravim, podržano je i dodavanje vlastitih wallpapera odnosno izmjena već postojećih. Zgodno.

>> Pogledaj ponudu za ovaj odličan pametni sat (i ne zaboravi kupon L029PW)

Kupon vrijedi do kraja godine, ali ga ne bi bilo loše iskoristiti što prije – što zbog ograničene količine satova na lageru, a i Božić je sve bliže. Ako se traži ovakav gadget za pod bor, treba ga naručiti čim prije.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh