UMi

UMi Plus – primaju se prednarudžbe, kupi ga povoljnije!

UMi Plus

Aluminijsko kućište, 4G mreža, ekran dijagonale 5,5 inča i 4 GB radne memorije već ovako, na prvu djeluju vrlo privlačno. Hoćemo li nastaviti? Na stranicama internetske trgovine TomTop pojavio se pametni telefon UMi Plus. Trenutno je na pretprodaji za nižu cijenu no inače, stoga provjerite odgovara li vam takav aparat.

Riječ je o telefonu čiji kapacitivni Full HD ekran sa spomenutih 5,5 inča donosi razlučivost od 1920×1080 piksela. Procesor koji ga pokreće je osmojezgreni MTK6755, uparen s 4 GB radne memorije te 32 GB memorije za pohranu. Ova potonja može se, inače, rastegnuti odgovarajućom karticom čak do 256 GB, zlu ne trebalo.

umi plus

Za pokretanje ovakve konfiguracije brine se ugrađena baterija od 4.000 mAh, čija bi zapremina trebala biti dovoljna i za zahtjevnije korisnike, koji prilikom korištenja telefona vole jače stisnuti papučicu potrošnje.

Kamere su 13 megapiksela stražnja, odnosno 5 megapiksela pednja, za što možemo reći da je standardna ponuda u ovom cjenovnom rangu.

Ukoliko se odlučite za kupnju ovog aparata, znajte da će vas u kutiji dočekati pametni telefon kojeg ste kupili – ta što ste drugo očekivali? – USB kabel, punjač, igla za SIM i uputstvo na engleskom.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na stranici TomTop

UMi Plus Specifikacije

OS: Android 6.0
CPU: MTK6755 Octa-core
RAM: 4 GB
ROM: 32 GB
Proširiva memorija: Da, do 256 GB
Zaslon: 5.5“, full-HD (1920x1080p)
Kamera:
 -Prednja: 5 MP
 -Stražnja: 13 MP
Bljeskalica: Da
Baterija: 4.000 mAh, ugrađena
Sadržaj paketa: Mobitel, punjač, USB kabel, igla za SIM, uputstvo na engleskom.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh