UMi

UMIDIGI C Note upravo osvanuo u pretprodaji

Već smo spominjali kako ovaj telefon, tako i novo ruho kompanije UMi – ona se odnedavna, naime, zove UMIDIGI. Osim što su dodali par slova (i pritom tvrdoglavo ostali vjerni Caps Locku), promijenili su i filozofiju gradnje telefona. Prema njima, svatko zaslužuje pametni telefon premium kvalitete, bez obzira na specifikacije.

Time su se vodili i prilikom dizajna njihovog novog uređaja C Note, koji je u potpunosti izrađen od metala. Time će njegovi korisnici – a i korisnici budućih UMIDIGI-jevih uređaja, vjerujemo – imati priliku iskusiti premium kvalitetu po daleko pristupačnijoj cijeni no što je to do sada bio slučaj.

Specifikacije

Na dan lansiranja na tržište otkrivene su i specifikacije: C Note ima Full HD zaslon dijagonale 5,5 inča koji stiže ih Sharpovih pogona. Već sama rezolucija (1.920×1.080p) podigla nam je lijevu obrvu i zainteresirala nas: volimo telefone s kvalitetnim prikazom. Baterija je također u skladu s aktualnim kretanjima na tržištu, koja diktiraju povećanje autonomije u odnosu na prethodnu generaciju. Ovdje je riječ o 3.800 mAh, koji se već ovako na prvu čine kao više nego dovoljni za cijeli dan žestoke upotrebe.

UMIDIGI tvrdi kako je kvaliteta izrade na razini one kakvu imaju njihovi najjači modeli UMi Z i UMi Z Pro, koji koštaju tri stotine dolara svaki. Note C s druge strane košta dvostruko manje, 149,99 dolara, što je tijekom pretprodaje srezano na 129,99 dolara. Kupiti ga možete na Aliexpressu i to na sijaset linkova na koje nam je ukazao UMIDIGI.

 

https://goo.gl/8D6qIB

https://goo.gl/dHQAoa

https://goo.gl/53Ic6P

Zamalo zaboravismo još neke sitnice: uz gore nabrojano, C Note donosi 3 GB RAM-a i32 GB ROM-a, što je osnovica pridružena Mediatekovu čipsetu MTK6737T. Android 7.0 se podrazumijeva.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh