UMi

UMIDIGI S2 s maestralnih 6 inča i moćnim hardverom 50 dolara jeftiniji!

Definitivno smo zagazili u eru pametnih telefona bez rubova ekrana. Prvi takvi modeli već su stara vijest; danas ih pravi gotovo svaki kineski OEM i po kvaliteti su polako, ali sigurno sve bliži nekadašnjim uzorima.

UMIDIGI je kompanija čije smo uređaje recenzirali u nekoliko navrata, a voljeli bismo i ovoga o kojem je sad riječ: UMIDIGI S2 novi je pametni telefon s velikom dijagonalom od čak 6 inča, što ga svrstava u kategoriju punokrvnih tableta. Tu je i zaštita u vidu Gorilla Glass 4, što je dobrodošla stvar na ovako velikoj površini. UMIDIGI S2 košta 239,99 dolara, no u razdoblju od danas (18.9.) pa sve do sljedećeg ponedjeljka (25.9.) koštat će 179,99 dolara, dakle punih 50 dolara manje.

Proizvođač tvrdi kako je tih 6 inča zgurao u gabarite standardnog telefona koji ima dijagonalu od 5,5 inča, pa S2 budućim korisnicima neće biti preglomazan za korištenje. Pritom su njihovi inženjeri postigli čak 90% udjela ekrana na prednjoj strani uređaja, što je doseg kojim se rijetki mogu pohvaliti.

Osim samoga zaslona, postoji još razloga za optimizam. Baterija je, recimo, zapremine 5.100 mAh, što će reći kako će osigurati barem cijeli jedan dan korištenja, lako moguće i dva.

Pogoni ga Helio P20, čiji osmojezgreni procesor postiže maksimalnih 2,3 GHz radnog takta. Za telefon koji ima visoke aspiracije očekuje se barem 4 GB radne memorije, a S2 upravo toliko i ima. Interne je pak na raspolaganju 64 GB.

Kamere su dualnog karaktera: primarni 13-megapikselni stražnji senzor je Sony IMX258, dok mu sekundira senzor od 5 megapiksela. Isti takav 5-megapikselni se nalazi i sprijeda, što će poslužiti za selfie-fotke i video-razgovore.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na Gearbestu

Ova akcija, kao što je rečeno u uvodu, traje tjedan dana. Svakako povedite računa o dodatnih 25%, koliko ćete platiti na ime domaćeg PDV-a, no i uz taj iznos dobit ćete vizualno i hardverski izvrstan uređaj, kojem teško može parirati bilo što iz ponude domaćih operatera.

 

2 komentara

2 Comments

 1. 18 studenoga, 2017 at 11:44 am

  Kako kupiti Umidigi s2 pro za Hrvatsku

  • 18 studenoga, 2017 at 12:13 pm

   Umidigi S2 Pro je još u fazi pretprodaje i košta $339,99 – bolje je malo pričekati, cijena će mu kasnije vjerojatno pasti.

   Umidigi S2 (iz ovog članka) košta 189,99 dolara i, po meni, pruža specifikacije koje će prosječnom korisniku godinama dobro služiti. Bolja je kupnja nego S2 Pro koji svojim karakteristikama, iskreno, uopće ne opravdava onoliku cijenu.

   Link u članku će te odvesti na prodajnu stranicu, gdje se trebaš registrirati i potom obaviti kupnju. Platiti se može Paypalom (preporučujem) ili kreditnom karticom.

   Pozdrav!

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh