Novosti

Pogledajte dizajn Vernee Apollo Litea (foto)

Vernee je već ranije prilično detaljno iznio mnoštvo karakteristika svog flagship mobitela Apollo Lite. Sad je došao red i na segment koji se najprije primijeti – dizajn.

Vernee Apollo Lite dizajn 1

Ovaj uređaj spada u red phableta, pametnih telefona sa duljinom dijagonale zaslona većom od 5.5 inča, što znači da bi njegov dizajn trebao biti što usmjereniji na kvalitetu rukovanja. Zbog toga je klasični kvadratični dizajn obogaćen zakrivljenim rubovima i blago ovalnom pozadinom. Legura cinka i titana, od koje je Apollo Lite izrađen, otporna je na utjecaj znoja ili vode, a zahvaljujući 3D poliranju i anodiziranju masni otisci ne bi trebali biti dio dizajna ovog uređaja.

Vernee Apollo Lite dizajn 2

Zaslon je izrađen od Corning Gorilla staklatreće generacije, što je sinonim za čvrstoću i otpornost koja je na ovom uređaju i dodatno pojačana zahvaljujući posebnoj obradi rubova oko samog zaslona. 2.5D zakrivljenost i zaobljeni kutevi daju poboljšani vizualni dojam. Na fotografijama možete vidjeti rezultat rada dizajnera Verneea u usporedbi sa sličnim uređajima poput Meizua Pro 6 ili OnePlusa 2.

Vernee Apollo Lite dizajn 5

Vernee Apollo Lite je već dostupan putem promotivne akcije čije detalje možete vidjeti na internetskoj stranici samog proizvođača, ali i u internetskoj trgovini, gdje se također može nabaviti po akcijskoj cijeni.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh