Vernee

Pozivnica: besplatno dobij i testiraj prvi telefon s Nougatom 7.0 temeljen na čipsetu P10

Kompanija Vernee krenula je s novom kampanjom za svoj (odlični!) telefon Mars. Kao što smo pisali u studenom prošle godine, Mars će biti prvi smartphone temeljen na čipsetu Helio P10 koji će biti nadograđen na Android 7.0 Nougat.

U hardverskom smislu je besprijekoran: spomenuti čipset uparen je s 4 GB radne memorije, 32 GB interne, baterija od 3.000 mAh podržava tehnologiju brzog punjenja (do 50% kapaciteta napunit ćete ga za 30 minuta), ekran je 5,5-inčni s Gorilla Glass 3, a tu su i odlične kamere.

Suhe specifikacije dobijaju na težini kad im se doda i izniman vizualni dojam kojeg Mars ostavlja, a tijekom čijeg su razvoja – ako se sjećate naših ranijih vijesti o njemu – inženjeri kompanije Vernee dobrano pomučili.

mars-pic1

Osim softverski, Vernee se pobrinuo da ga i cjenovno prilagodi kako bi bio u skladu s ranijim najavama. Akcija se kao takva pruža u tri pravca, pa ćemo redom o njima.

>> Pogledaj posebnu ponudu za ovaj uređaj <<

Hands-on Invitation

Nekolicina sretnika dobit će besplatan primjerak telefona Vernee Mars pod sljedećim uvjetima:

1. Pošalji svoj prijedlog testiranja ovog telefona na mail adresu campaign@vernee.cc
2. Vernee će odabrati pet najoriginalnijih, autori kojih će dobiti besplatan primjerak telefona na testiranje
3. Vernee zadržava sva prava na ovu kampanju.
4. Trajanje kampanje je od 5. do 17. siječnja.

mars-pic2

Vernee Mars Snap Deal

Za one koji kupuju direktno iz kineskih trgovina, evo dobre prilike: Mars će koštati 169,99 dolara, no imajte na umu kako se na ovo zaračunava carina i PDV čim se telefon nađe na našoj granici. Ponuda je ograničena na 999 komada i trajat će od 10. do 17. siječnja u vremenu od 11 do 16 sati.

mars-pic3

Vernee Mars EU Warehouse Snap Deal

Za kupce iz Europske Unije ovaj se uređaj također nudi povoljnije no inače, i to po cijeni od 199,99 dolara (40 dolara jeftinije no inače, samo da napomenemo). Akcija traje od 10. do 17. siječnja.

>> Pogledaj posebnu ponudu za ovaj uređaj <<

Ukoliko vam se čini da ćete biti zakinuti u odnosu na kupce iz Azije, eto lijeka: svakog dana, zaključno sa 17. siječnja, možete dobiti kupon kojim ćete smanjiti cijenu Marsa za 30 dolara.

mars-pic4

Potrebno je pretplatiti se na odgovarajući Newsletter (naći ćete ga na službenoj stranici), no imajte na umu kako je raspoloživo samo 50 kupona dnevno. Kuponi su, napominjemo, važeći samo i jedino kad je cijena Marsa 199,99 dolara. Kao i u slučaju svih prethodno navedenih akcija, Vernee i na ovu zadržava sva prava.

2 komentara

2 Comments

  1. 10 siječnja, 2017 at 9:31 pm

    AJBG…Kad neznam engleski u pismu:(

  2. 10 siječnja, 2017 at 10:22 pm

    Opet neka zajebancija

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh