Vernee

Stigla je treća OTA nadogradnja za Apollo Lite

Prije par dana objavljena je treća OTA (Over The Air) nadogradnja za pametni telefon Apollo Lite (tek sad primijećeno, mea culpa).

Nadogradnjom su riješeni određeni problemi koje su prijavili korisnici. U silnoj hiperprodukciji i neprestanom hvatanju koraka s konkurencijom, iznimno je teško na tržište plasirati proizvod bez ikakve mane; danas gotovo niti jedan ne prolazi temeljitu provjeru, (koja uključuje i beta-testiranje) jer bi ono trajalo mjesecima.

Stoga se većina proizvođača oslanja na prijave bugova samih korisnika, pa se eventualne greške uklanjaju u hodu. Vernee, kompanija koja stoji iza Apollo Lite, javlja kako je obavila sljedeće optimizacije:

1. unaprijeđen je proces punjenja baterije
2. poboljšan je prijem 2G i 3G signala
3. poboljšana je kvaliteta poziva
4. unaprijeđen je rad prednje kamere
5. uklonjeni su sitni bugovi u kodu.

Vernee trenutno na sva zvona gura ovaj telefon (možete pogledati ponudu na Aliexpressu, gdje se nudi za promotivnih 199,99 dolara) i najavljuje kako će ga do prosinca prilagoditi za Android 7.0. Osim Apolla Lite, Vernee ima i noviji uređaj imena Mars (nama još napetiji telefon), pa na službenim stranicama kompanije možete saznati riječ-dvije više o njemu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh