Vernee

Suludo sniženje: Apollo Lite za samo 99,99 dolara!

Ozbiljan popust spremio nam je Vernee: tek nakon što je s nama podijelio nekoliko promotivnih kupona za kupnju svog flagshipa Apollo Lite, sad je udario još žešće: nudi ga po suludo niskih 99,99 dolara.

Apollo Lite je pametni telefon s desetojezgrenim procesorom, čije jezgre postižu visokih 2,3 MHz. Za ugodan, fluidan rad brine se čak 4 GB radne memorije, a 32 GB su namijenjena za spremanje podataka.

apollo-sale

Ekran ima 5,5 inča i rezultat je rada Sharpovih inženjera, dok je od fizičkih oštećenja zaštićen s Gorilla Glass 3. Tu su još i kvalitetne kamere, od kojih bismo istaknuli stražnju s rezolucijom od 16 megapiksela.

Redovna cijena ovog uređaja iznosi 229 dolara, a sada će, kao što smo rekli, biti ponuđen za 60% nižu cifru. Je li riječ o čišćenju skladišta pred dolazak novog modela ili je pak nešto drugo u igri, nama je svejedno: nudi nam se sjajan telefon po cijeni low-end aparata.

Ponuda vrijedi na dvije trgovine, igogo i Gearbest i to u razdoblju od 31.10. do 9.11. Akcija kreće svakog dana ujutro u 9 sati (igogo), odnosno 10 sati (Gearbest). Imajte na umu kako su ponuđene količine ograničene, pa gledajte stići na vrijeme.

Vernee Apollo Lite hands-on preview1

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh