Vernee

TomTop svoje skladište oboružao s pametnim telefonima kompanije Vernee

Trgovina TomTop, na ovim stranicama najpoznatija po svojim promotivnim akcijama kojim zna srušiti cijene i do 50%, svoju je ponudu proširila kompletom pametnih telefona kompanije Vernee.

vernee-thor

Vernee Thor najjeftiniji je od ponuđenih, no cijena od 118,59 dolara u njegovu slučaju nije ogledalo kvalitete. Riječ je o jako dobrom, kvalitetno napravljenom 4G pametnom telefonu s osmojezgrenom procesoru, 3 GB radne memorije, 16 GB memorije za pohranu, stražnjom kamerom od 13 megapiksela i prednjom od 5. TomTop ga europskim kupcima nudi uz kupon VE3OFF, kojim mu cijenu spuštate za dodatnih 3%.

apollo-lite

Apollo Lite impresivan je komad hardvera: desetojezgreni procesor, 2,5 D ekran s dijagonalom od 5,5 inča, 4 GB radne memorije i 32 prostora za pohranu možete kupiti za 215,99 dolara. Tu su još i kamere, koje imaju 16, odnosno 5 megapiksela. Baterija je također na zavidnoj razini i iznosi 3.180 mAh. Kao što je slučaj s Thorom, i za ovaj uređaj možete iskoristiti kupon VE3OFF.

Posljednji telefon kojeg je kompanija Vernee proizvela jest Vernee Mars. Diči se tzv. In-cell tehnologijom za zaštitu ekrana i 5,5 inčnom dijagonalom. Rezolucija ekrana je 1920×1080 piksela, a sve je to smješteno unutar 151,6x73x7,6 milimetara.

picture-4-jpg

Valja istaknuti i druge hardverske prednosti ovog telefona: tu su desetojezgreni procesor, 4 GB radne memorije i 32 GB za pohranu podataka. Također pripada vrlo uskom klubu telefona sa zaobljenom antenom smještenoj na kućištu; uz Mars, time se mogu pohvaliti još samo iPhone 7 i Meizu Pro 6. Cijena od 229,99 dolara dodatno se može spustiti (za 3%) kuponom VE3OFF.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh