Vernee

Vernee Mars – novi flagship stiže u studenom

Kineski proizvođač pametnih telefona Vernee ne prestaje s iznenađenjima. Naime, procurili su prvi detalji njihova novog flagship smartphonea koji će se nazivati Vernee Mars.

Nakon što su ranije ove godine već predstavili vrlo dobri Thor i iznimni flagship Apollo Lite, Vernee će tržište pokušati osvojiti novim modelom pametnog telefona. Po detaljima koje smo doznali i ovaj bi uređaj mogao imati pridjevak flagship. Naime, jedine dvije  otkrivene specifikacije ovog uređaja su poprilično brutalne.

Vernee Mars će imati čak 6 GB RAM-a (da, dobro ste vidjeli). S ovoliko RAM memorije može se očekivati i velika zapremnina ROM-a, a ako se to pokaže točnim, onda bi proširivanje memorije s pomoću dodatnih kartica bilo besmisleno.

Vernee Mars 2

Osim toga, ovaj uređaj će pokretati snažni Mediatekov 6757 (P20) procesor, što bi u konačnici trebalo značiti da će ovaj uređaj biti al-pari s Apollo Liteom u segmentu hardvera.

Vernee Mars 1

No, za preciznije podatke treba pričekati studeni kad se očekuje pojavljivanje ovog uređaja na tržištu. Do tada će i cijena ostati nepoznata, no sudeći prema cijeni za Apollo Lite, Vernee Mars bi mogao otići u viši cjenovni razred, dakle oko 250 dolara.

2 komentara

2 Comments

  1. 4 kolovoza, 2016 at 8:49 pm

    koje su cijene mobitela

  2. 5 kolovoza, 2016 at 1:21 pm

    Pa to već ima one plus 3

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh