Vernee

Vernee Thor dobiva četvrtu nadogradnju tehnologije OTA

Vernee Thor je pametni telefon o kojem smo već mnogo pisali i koji je dostupan na tržištu već nekoliko mjeseci. No, on se stalno mijenja i nadograđuje kako bi bio što praktičniji i efikasniji za upotrebu.

Tako je na red došla i četvrta nadogradnja tehnologije OTA na ovom smartphoneu. Ova promjena sa sobom nosi četiri poboljšane karakteristike rada ovog uređaja. Prije svega, poboljšana je brzina prijenosa podataka s pomoću USB-a sa smartphonea na računalo te je unaprijeđena stabilnost prijenosa. Osim toga, jezik sučelja za zaključavanje zaslona ostaje engleski, čak i nakon promjene jezika u sustavu. Poboljšano je i dodirno iskustvo prilikom rada na zaslonu, a osjetljivost i stabilnost senzora dometa su također unaprijeđene.

Inače, tehnologija OTA je skup različitih metoda prijenosa novih softvera, postavki konfiguracije ili enkripcijskih kodova na uređajima poput pametnih telefona, a zanimljiva je po tome što se nove softverske komponente šalju iz jedne baze svim korisnicima tehnologije, koji ne mogu odbiti automatsku nadogradnju sustava na vlastitim uređajima, čije funkcioniranje započinje odmah po instalaciji.

Vernee Thor će ovu nadogradnju moći koristiti od danas, a sam uređaj možete nabaviti u internetskoj trgovini, još danas po sniženoj cijeni od 119.99 dolara s besplatnim shippingom.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh